Tippa med Betfair och slå vad mot andra spelare utan mellanhänder

Betfair är ett lite annorlunda spelföretag som inte fungerar som de flesta andra vadslagningssidor. Skillnaden mellan Betfair och de flesta andra vadslagningssidor är att du helt skippar den så kallade bookmakern, och istället slår vad direkt med andra spelare.

På grund av detta påstår Betfair själva att man kan få i genomsnitt 20 % bättre odds via dem jämfört med en vanlig bookmaker. Man betalar 5 % av vinster till Betfair, men annars sköts allt spelande direkt mellan spelarna.

På Betfair har du möjlighet att lägga flera olika sorters vad, och över 2,000,000 personer är därför kunder hos Betfair, vars omsättning är över £50 miljoner varje vecka.

Företaget är baserat i London och grundades 2000. Allt spel sker dock via hemsidan. Från början erbjöd företaget endast sports betting, men numera är man även verksam inom poker- och casinosfären, och inom bingo. Faktum är att man kan hitta bland de bästa bingo bonusarna där.

Skraplotter online

Ett exempel på spel du numera kan spela under goda förhållanden på nätet är skraplotter

Läs mer

Vadslagningshistoria

Vadslagning är att satsa pengar på utfallet av en framtida händelser eller på en redan inträffad men okänd händelse.

Läs mer

Betfair - tippa på ett lite annorlunda sätt och skippa bookien

Att tippa på sportresultat med Betfair skiljer sig från att spela via andra sidor. Lär dig varför och varför Betfair är så förmånligt för spelarna.

Läs mer

Sök