Våra bästa betting tips

När det gäller tips som handlar om betting och hur man på bästa sätt slår vad, finns det givetvis en hel uppsjö av olika betting tips att ta del av. Här kommer dock våra bästa betting tips, som vi vet funkar:

 • Följ aldrig en viss spelexpert blint. Det finns givetvis så kallade spelexperter som ofta har rätt, men tänk på att många andra också följer deras råd, vilket gör att vinsterna ofta blir mindre när du vinner. Det viktiga är istället att ta alla råd från spelexperter med en nypa salt och lita på sin egen intuition.
 • Använd dig av jämförelsetjänster för odds för att hitta de bästa oddsen just nu. Det finns gott om olika jämförelsetjänster att välja mellan, och att använda dessa sparar väldigt mycket tid eftersom du då slipper jaga runt efter de bästa oddsen själv.
 • Följ sportnyheter om du sysslar med sports betting. Detta kan nämligen ge dig väldigt mycket värdefull information när det gäller att ta ställning till om vissa odds är bra eller inte. Är du dessutom sportintresserad i övrigt är detta givetvis ganska kul med!
 • Läs även bloggar och hemsidor med betting tips för att skapa dig en bättre bild av hur betting världen funkar. Det finns massvis av sidor och bloggar att välja mellan, både på svenska och engelska.
 • Använd alltid så kallade spelbonusar och dra nytta av kampanjer som spelbolagen har, för att göra ditt spelande mer förmånligt.
 • Skraplotter online

  Ett exempel på spel du numera kan spela under goda förhållanden på nätet är skraplotter

  Läs mer

  Vadslagningshistoria

  Vadslagning är att satsa pengar på utfallet av en framtida händelser eller på en redan inträffad men okänd händelse.

  Läs mer

  Betfair - tippa på ett lite annorlunda sätt och skippa bookien

  Att tippa på sportresultat med Betfair skiljer sig från att spela via andra sidor. Lär dig varför och varför Betfair är så förmånligt för spelarna.

  Läs mer

  Sök