Allt om sports betting

Sports betting betyder vadslagning på sport och betyder helt enkelt att man slår vad om vad man tror att den kommande utgången i ett sportevenemang kommer att vara. Sport betting finns för alla möjliga tänkbara sporter, allt från de extremt populära som fotboll och Formel 1 till cricket, simning, och vad som helst annat du kan komma på.

Alla sports betting sidor erbjuder dock inte möjligheten att slå vad på alla sporter, så leta dig fram för att hitta en sida som har just de sporter du är intresserad av.

De vanligaste sporterna för vadslagning på sport är fotboll, så väl när det gäller Allsvenskan och utländska ligor, som Serie A, Premier League, Bundesliga och La Liga. Här kan du ofta på de allra flesta sidor för sport betting slå vad på i princip alla matcher, samt olika saker som relaterar till matcherna, så som hur många mål som kommer göras, vem som gör målen och så vidare.

Den bästa strategin för sports betting för nybörjare är ofta att slå vad på sporter som man faktiskt följer själv. Detta eftersom man då har lättare att ta ställning till om oddsen är bra eller inte, samt hur stor sannolikheten för ett visst resultat är. Det blir även roligare att titta på sport evenemanget om man vet att man har möjligheten att vinna om det blir som man trott.

Det finns dock gott om personer som försöker tjäna pengar på sport betting och satsar på alla möjliga sorters sporter, oavsett om man följer sporten eller inte. Då använder man sig oftast av ett system, som sports arbitrage eller odds trading. Om detta är din tanke föreslår vi att du börjar försiktigt, och läser på om dessa system noggrant innan du sätter igång.

När du sysslar med vadslagning på sport är det ofta bra att ha mer än ett sports betting konto, hos olika spelbolag. Detta eftersom oddsen kan variera stort mellan de olika spelbolagen, och du kan ofta vinna mycket mer när du väl vinner om du valt en bra spelsida. De olika spelsidorna erbjuder dessutom ofta olika bonusar och andra erbjudanden som kan göra ditt spelande mycket billigare och förmånligare, och för att kunna ta del av dessa måste du i regel vara medlem. Du får ofta också särskilda välkomsterbjudanden om du tecknar ett nytt spelkonto, så genom att syssla med sport betting på flera olika sidor, kan du snabbt tjäna ihop en hel del bara med tanke på dessa välkomstpaket.

Skraplotter online

Ett exempel på spel du numera kan spela under goda förhållanden på nätet är skraplotter

Läs mer

Vadslagningshistoria

Vadslagning är att satsa pengar på utfallet av en framtida händelser eller på en redan inträffad men okänd händelse.

Läs mer

Betfair - tippa på ett lite annorlunda sätt och skippa bookien

Att tippa på sportresultat med Betfair skiljer sig från att spela via andra sidor. Lär dig varför och varför Betfair är så förmånligt för spelarna.

Läs mer

Sök