Allt om trav betting

Trav betting betyder att man slår vad på resultat i olika hästkapplöpningslopp, på travet, så att säga. Det finns många olika sätt att göra detta på. Antingen så kan man gå till en travbana själv för att göra detta, eller så kan man slå vad på nätet, genom att använda sig av olika travsystem, eller så kan man till och med köpa färdiga travsystem, så som en Harry Boy, i en kiosk eller till och med i matbutiker.

Vad man ska komma ihåg om vadslagning på hästar är att man bör ha ganska stor kunskap om de olika hästarna om man ska slå vad själv eller sätta ihop ett eget system för trav betting. Det finns många som sysslar med trav betting som ägnar oerhört mycket tid åt att ta reda på alla fakta om hästarna, och ändå inte vinner.

Så har du inte denna kunskap, är färdiga system ofta det smidigaste och bästa sättet att syssla med vadslagning på hästar.

Det bästa sättet att ägna sig åt vadslagning på hästar på nätet för nybörjare är att spela antingen via ATGs InterBet, eller via Svenska Spel. Om du tror att du kommer att ägna mycket tid åt trav betting samt vadslagnings på hästar kan du även skaffa Svenska Spels spelkort, som gör detta lättare.

Skraplotter online

Ett exempel på spel du numera kan spela under goda förhållanden på nätet är skraplotter

Läs mer

Vadslagningshistoria

Vadslagning är att satsa pengar på utfallet av en framtida händelser eller på en redan inträffad men okänd händelse.

Läs mer

Betfair - tippa på ett lite annorlunda sätt och skippa bookien

Att tippa på sportresultat med Betfair skiljer sig från att spela via andra sidor. Lär dig varför och varför Betfair är så förmånligt för spelarna.

Läs mer

Sök