Historien om Vadslagning

Vi börjar med att citera wikepedia för att få en förklaring vad vadslagning är:

Vadslagning är att satsa pengar på utfallet av en framtida händelser eller på en redan inträffad men okänd händelse. Att satsa på en viss händelse kallas också för att ingå ett vad. Vad kan träffas för nöjes skull mellan två privatpersoner, men det finns också kommersiella vadslagningsfirmor, bookmakers, som lever på att låta kunder ingå vad mot dem.

Människor har slagit vad med varandra sedan urminnes tider. Det tillhör människans natur. Vem kunde springa snabbast, om det skulle bli pojke eller en flicka och så vidare.

Det finns de som säger att första gången som någon slog vad om ett sportresultat var 1858 under en baseball match i New York mellan New York Mutuals och Brooklyn Eckfords. Två åskådare slog vad om 100 dollar om att en specifik spelare skulle klara av att slå ett homerun. I USA fick betting och annan typ av hasardspel sitt stora uppsving 1931 när man i Nevada legaliserade spel. Staten behövde pengar och ett bra sätt var att öppna portarna för spelande. Vi ser detta över hela världen. I Sverige har vi Svenska Spel, i England National Lottery,

Egentligen är alla typer av casinospel en form av vadslagning men vi förknippar det främst med sportsbetting men att spela bingo på en bingosajt.org eller enarmad bandit på Tombraiderslot.se or MegaFortune.bizeller spelaroulette.eu är också vadslagning. Du satsar på att du skall få rätt kombination för med rätt kombination kan man vinna mycket pengar.

Skraplotter online

Ett exempel på spel du numera kan spela under goda förhållanden på nätet är skraplotter

Läs mer

Vadslagningshistoria

Vadslagning är att satsa pengar på utfallet av en framtida händelser eller på en redan inträffad men okänd händelse.

Läs mer

Betfair - tippa på ett lite annorlunda sätt och skippa bookien

Att tippa på sportresultat med Betfair skiljer sig från att spela via andra sidor. Lär dig varför och varför Betfair är så förmånligt för spelarna.

Läs mer

Sök